Telefon

+36703611010

Nyitvatartás

Előzetes bejelentkezés alapján

ZSÍRPÁRNA KEZELÉS, BŐRFESZESÍTÉS – SPM® Body

A High Care® Cosmetics vákuumos testkezelése során az üvegpisztolyokban keletkező vákuum, a testen „végighaladva” nyirokmasszázst, depózsír kezelést végez ott, ahol a probléma van és feszesíti a kötőszövetet. A makacs, lassan csökkenő depózsírok kezelésében nélkülözhetetlen, legyen szó akár hasi zsírpárnákról, lovaglónadrágról, combokról, karokról vagy hátról, esetleg striáról. De különleges kezeléseink közé tartozik a hajas fejbőr masszírozása is, amellyel a hajhullás sok esetben orvosolható. Javasoljuk: nyirokmasszázsra, zsírpárnák csökkentésére, bőrfeszesítésre tokától-bokáig. Legeredményesebb kúrában, heti 2-3 alkalommal.


KARCSÚSÍTÁS, MÉREGTELENÍTÉS -SLIDE STYLER® CSÚSZÓHULLÁM MASSZÁZZSAL 

Duzzadtak, nehezek a lábai? Sokat ül? Sokat áll? Visszeres a lába? – Ez a roppant kellemes masszázs orvosolja a problémákat! Nem véletlen, hogy a legkedveltebb kezelésünk. Olyan érzés, mintha 4 masszőr masszírozná egyszerre a testünket. Nincs kellemetlen érzés, fájdalom, csak nyugodt ellazulás. Gyorsítja a vér és nyirokkeringést, a salakanyagok kiürülését, ezáltal azonnal érezzük kedvező hatását.

Az egymást egyenletesen lefedő légkamrák levegővel töltőnek fel majd kiürülnek egyénileg szabályozható erősséggel és intenzitással. Bokától a csípő irányába olyan szelíd gördülőhullámok keletkeznek, melyek elősegítik a nyirokfolyadék fokozott áramlását. Egy kezelés alatt a folyamat sokszor ismétlődik, s a hatása rögtön érezhető. A testen hullámokban halad végig a nyomás.

Nemcsak az alsó végtagot és csípőt tudjuk kezelni, hanem külön mandzsettával a has kezelés során vékonybél masszázst is végzünk, mely sokat javít a fogyás eredményén.

A hullámmasszázs után kipihentnek, könnyűnek érezhetik lábaikat, mintha újjászülettek volna. Minden esetben a kúrakezelés a legoptimálisabb, az alkalmak száma a problémától függ, heti 2-3 alkalommal ajánljuk.

Minden esetben a kúrakezelés a legoptimálisabb, az alkalmak száma a problémától függ, heti 2-3 naponta ajánljuk.


AROMATERÁPIÁS TESTTEKERCSELÉS – BODY WRAPPING

Hatékony fóliás módszer a narancsbőr ellen

A bizonyítottan hatékony test-tekercselés, Body Wrapping eljárást sok-sok éve sikeresen használjuk a kozmetikában. A Weyergans High Care® Cosmetics cég továbbfejlesztette ezt a módszert és szabadalmaztatta annak speciális változatát. E kezelés az aromaterápia és kompresszió együttesén alapul. Az érintett területeken a bőrt először egy stimuláló anyaggal készítjük elő (pl. fahéjas krém), majd ezt követően egy hatékony fóliás módszerrel betekercseljük.

A Body Wrapping a jellemzően problémás területeken használatos: has, derék, combok, felkarok, csípő és vádlik. A kezelés optimális célja, hogy aktiváljuk a zsíranyagcserét, a vérkeringést, a nyirokkeringést, hogy csökkentsük a test kerületét.

A Weyergans Zimt Creme speciális zsírégető krém nagy hatékonysággal képes a zsírsejtek tartalmát olvasztani. Az aromaterápiás hatás révén mélyen bejutva a bőr szövetei közé javítja a vérkeringést, a megfelelő helyre szállítva az oxigént. Krémezés után speciális légáteresztő fóliát használva befedem a kezelt bőrt. A bőr szöveteire és a nyirokereire egyenletes nyomást gyakorolva túlnyomást hozok létre. Így a zsírsejtekben elégő, felolvasztott salakanyag egyszerűen kipréselődni a sejt közötti térbe ahonnan a nyirokáramlás révén, a kiválasztó szerveken keresztül jutva a vizelettel tud távozni. Már az első alakalom után meglepően megszépül a bőr de nem csak a cellulit javulása hanem a fogyasztó hatása miatt is igen közkedvelt módszer.

Előnyei:

  • eredményes, hatékony kezelés
  • szabadalmaztatott alkalmazási technika

Kúraszerű alkalmazására javasolt 8-10 kezelés, 2-3 naponta.

A kezelés mellett elengedhetetlen a tudatos víz fogyasztás (2,5-3 liter naponta).

A kezelés mellett javasolt otthoni ápolásként cellulit elleni Styler Krémet vagy Alpha Mousse habot vagy Simply Red zsírégető krémet használni.