Telefon

+36703611010

Nyitvatartás

Előzetes bejelentkezés alapján

IONO JET / PLAZMAKEZELÉS

IONO-JET PLAZMAKEZELÉS

Iono Jet új anti aging csúcstechnológia

A kozmetikus és vendég vágya egyszerre teljesült a jubiláló High Care® Cosmeticsnél. Egy olyan új eljárás került a piacra, amely a legújabb trendeket, a természetes, tiszta és újszerű hatóanyagokat olyan fizikális terápiával kombinálja, amely minden vendég számára, szinte minden bőrproblémára látványos eredményt garantál.

Az IONO JET készülékkel való kezeléssel látványosan, természetesen megfiatalíthatjuk vendégünk arcát és dekoltázsát. A negatív ionokkal dúsított oxigén a márka életében igen jelentős múltra, és hatékony kezelésekre tekint vissza. Ionizált oxigénnel és magas nyomás segítségével szérumokat, peptideket, vitaminokat, őssejtet, különleges, új természetes hatóanyagokat juttatunk nagy mennyiségben a bőr mélyebb rétegeibe. Az indikációs terület széleskörű: a bőr detoxikálása, pórusösszehúzás, hidratálás, a szemhéj és a szem körüli ráncok speciális kezelése, teljes körű bőrfeszesítés, ránctalanítás, rozácea és irritált bőr kezelése, pigment-rendellenességek halványítása.

Hogyan zajlik a plazma kezelés?

A High Care® Cosmetics Iono Jet készülékével végzett plazma kezelésnél az oxigént a környezeti levegőből vonjuk ki és a készülék kezelő fejében elektromasszázzsal töltjük fel. Így keletkezik az ionizált, plazmával dúsított oxigén. A kezelés során az oxigén a negatív ionokat a hatóanyagokkal együtt közvetlenül a bőrsejtekhez szállítja.

Az arckezelésnek két nagyon fontos része van:

Az első lépés egy intenzív bőrmegújító peeling, amely növeli a bőr rugalmasságát, fokozza a kollagén és elasztin termelődést, csökkenti a tág pórusokat és a faggyútermelést.

Az arckezelés második lépése a bőr problémáját veszi célba. Kezelni tudjuk a pigment foltokat, csökkenteni az aknés bőr gyulladásos állapotát, Lehetőség van intenzív arc-és dekoltázs feszesítésre, ráncfeltöltésre és mély hidratálásra is. Olyan anti aging kezelést, amelyet eddig még nem tapasztaltunk meg.

A kezelés során alkalmazott hatóanyagot személyre szabottan a bőrproblémának megfelelően választom ki.  

Megoldást nyújt:

 • ránckezelésre,
 • hidratálásra,
 • pigment foltokra,                                           
 • rosaceára,
 • tág pórusú, problémás bőrre.

Azonnal látható, érezhető az eredmény: a bőrproblémák javulása, az bőrfiatalító hatás, a ráncok csökkenése.

A teljes kezelés várható időtartama: 1 óra

Kinek nem javasolt a plazma kezelés?

Mivel az arckezeléshez negatívan ionizált oxigént, tiszta, a bőr problémáira irányuló szérumokat és magasnyomású levegőt használunk, ezért nincs ellenjavallata az arckezelésnek.

Mennyi idei tart az Iono Jet plazma kezelés hatása? – Már 1 alkalom után is akár 3 hétig érezzük a kezelés eredményét, hiszen a hatóanyaggal „depót” képezünk a bőrben. Komolyabb bőrproblémánál (aknés bőr, pigment foltok) ismétlő kezelésekre is szükség van.

A plazma kezelés előnyei:

 • egyedülálló eljárás,
 • már egy kezelés is látványos,
 • rövid a kezelési idő
 • a természetes összetevőknek köszönhetően nincs kontraindikáció, nincs

SONO HANDY® FACIAL / BŐRFIATALÍTÁS, HIDRATÁLÁS, AKNÉ ÉS ROSACEA KEZELÉS – ULTRAHANG SPECIÁLIS SZÉRUMOKKAL

SONO HANDY®

Hatóanyag bejuttatás magas szinten

A Weyergans ultrahang készülék a bőrgáton keresztül hatóanyag molekulákat szivárogtat be a bőr szöveteibe másodpercenként 1 milliószor gyengésen rezegtetve (1MHz). Gyors, azonnal látható eredményt hozva.

Serkenti a bőr szöveteit, javítja a membránok áteresztő képességét, ezáltal javítja a kollagén termelődését.

Emellett a mikromasszázs javítja a vérkeringést és a nyirokáramlást, amelyek hozzájárulnak a sejtanyagcsere aktiválásához.

Mit használunk az ultrahang kezelés során?

A Weyergans High Care® ampullák olyan tiszta, magas színvonalú összetevőket tartalmaznak, melyek minden bőrállapotra, illetve bőrképre ideálisak. Az alkalmazásuk során is kimagasló ápolást biztosítanak.

Az arckezelés során a megfelelő ampullát a bőröd szükségletéhez igazítva választom ki.

A kezelés során használ szérumok különböző bőrproblémára kínálnak megoldást. Alkalmazzuk:

 • Ránckezelésre
 • Dehidratált bőrre
 • Oxigénhiányos, fáradt igénybevett bőrre
 • Pigment rendellenességekre
 • Csökkenti a bőr érzékenységét
 • Javítja az arckontúrt
 • Pozitív hatással van a mitesszer, pattanásos bőrképre

Javasolom: a megfelelő szérumot használva alkalomszerű kezelésként és kúrában is.

Sonoforézis a legmagasabb minőségben!


DERMIO CARE® TOUCH SCREEN / OXIGÉNTERÁPIA

DERMIO CARE®

Bőrfiatalítás oxigénnel

Egyszerű, gyorsan ható, életazonos energia

A szabadalmaztatott Dermio Care® Touch Screen arckezelés magas koncentrátumú negatív ionokkal működik, melyek az arc körül lévő levegő minőségét javítják. Az oxigénionok érintkezésbe kerülnek az arcbőrrel a búra alatt. Bőrtípustól függetlenül minden vendég számára láthatóan és észrevehetően hatékony ez a lazító jellegű kezelés.

A speciális búra alatt vendégeink tiszta, baktériumoktól, vírusoktól mentes (több millió szorosára ionizált), értékes levegőt, ionizált oxigént lélegeznek be.

Oxigénterápia azaz negatívan ionizált oxigén hatása:

 • Sejtekig hatoló negatív ionok segítik a sejtaktivitást
 • Fokozzák a vérkeringést
 • A bőr visszanyeri tömörségét, rugalmasságát, feszességét, nedvességtartalmát
 • Bőrfiatalítás, vitalitás fokozás
 • Egész szervezetet érintő anti-aging hatás.

A kezeléssel speciális bőrproblémák is orvosolhatók, mint pl. az akne, rozácea, stresszes, gyulladásos bőrállapotok, stb.

Mindezeken felül pedig védelmet nyújt a bőr számára a káros környezeti hatásokkal szemben.

A Dermio Care® Touch Screen kezelést bőrfiatalító kúrákban és önállóan is alkalmazom. Kiváló kiegészítője az ultrahangos bőrtáplálásnak, masszázsnak. Önállóan, egy bőrregeneráló kúra keretein belül 10 kezelési alkalmat javaslok.


VÁKUUMMASSZÁZS – SPM

SPM

Ráncok és akné kezelése természetes módon

SPM VACUPRESS vákuummasszázs- ráncok kezelésére, szemkörnyék  kisimítására, toka kezelésre, hajhullásra.

Amikor a bőr fáradt, ráncos és petyhüdt, az SPM újra fitté teszi. A szívópumpás masszázs segít, hogy a bőr anyagcsere folyamatai újra visszaálljanak a normális működésre: a sejtek több vért, oxigént és alapvető tápanyagot kapnak. Ennek hatására fokozódik a sejtosztódás, s az eredmény már az első kezelés után is látványos: egy egészségesebb, finomabb kontúrú bőr.

A High Care® egyik „legrégebbi” kezeléseinek egyike. A vákuummasszázs semmi máshoz nem hasonlítható, kellemes érzés és rendkívül eredményes, hiszen egy időben végzünk nyirokmasszázst és feszesítjük az arcbőrt és a dekoltázst. Az üvegpisztolyok kellemes masszírozása és a kozmetikus finom mozdulatai révén látványosan javul a bőr keringése, ezáltal optimalizálódik a kollagén termelődés, feszesebbé, egészségesebbé válik a bőr. A szem alatti duzzanatokegyetlen hatásos kezelése, hiszen a szemkörnyék óvatos nyirokmasszázsával távolítjuk el a felgyülemlett nyirokfolyadékot. Kiváló eredményeket érünk el az aknés bőrnél, kombinálva a hagyományos tisztító kezeléssel, de hatásos a ráncok kezelésében nemcsak arcon, de dekoltázson is, és a toka csökkentésében is. Javasoljuk: általános bőrápolásra, aknéra, szárazsági és mimikai ráncokra, szem alatti könnyzacskók, toka kezelésére.


AHA SAVAS HÁMLASZTÁS

Bőrmegújítás a gyümölcssavak erejével

A gyümölcssavas hámlasztó kezelések, kúrák speciálisan az őszi-téli kozmetikai kezelések közé tartoznak.  A hámlasztást követően felgyorsul a bőrsejtek „kicserélődése” befogadóvá, feszesebbé válik a kezelt bőrfelület, látványosan javulnak a bőrproblémák.

AHA savas hámlasztás

Hatásai:

 • Peelingez, mikrohámlasztást idéz elő
 • Hidratál és javítja a bőr nedvességmegtartó képességét
 • Keratolitikus (hámoldó) hatása van
 • Kiváló antioxidáns hatás érhető el

Mire ajánljuk?

 • Aknés bőrre (arcon, háton)
  Fénykárosodott, pigment foltos bőrre
  Érett, öregedő bőr általános bőrfiatalítására

Amit a kezelések során a vendég tapasztal:

 • Összehúzódnak a tág pórusok
 • Kisimulnak a kisebb ráncok, a mélyebb ráncok pedig finomabbá válnak
 • Megváltozik a bőr színe
 • Halványodnak a pigment foltok, csökkennek az anés bőr kellemetlen tünetei
 • Az arcbőr határozottan fiatalabbá válik
 • Egyértelmű javulás a bőr állapotában

Hány kezelésre van szükség?

Az optimális hatás érekében 3-5 alkalmas kúra hosszantartó eredményt biztosít. A kezeléseknek 1 – 1,5 hónap alatt kell megvalósulniuk.

A gyümölcssavas hámlasztás csak ősszel és télen alkalmazható! Az online foglaló rendszerben csak ebben az időszakban foglalható.

Kell-e speciális bőrápolást végeznem otthon?

Igen! Nagyon fontos hogy a kozmetikus által javasolt termékekkel otthon is folytassuk a kezelést, – akkor az eredmény 100 %-ban garantált.

Mit ajánlott megvásárolni? Mit szükséges használni a hámlasztó kúra alatt?

 • Cleansing Balm arctisztítót, 3:1-ben
 • UV CARE fényvédő krém SPF 50
 • Timeless Aktív Mask vagy a Balance krém