Telefon

+36 70 361 1010

Nyitvatartás

Előzetes bejelentkezés alapján

PLAZMAKEZELÉS – IONO JET

Iono Jet új anti agin csúcstechnológia

A kozmetikus és vendég vágya egyszerre teljesült a jubiláló High Care® Cosmeticsnél. Egy olyan új eljárás került a piacra, amely a legújabb trendeket, a természetes, tiszta és újszerű hatóanyagokat olyan fizikális terápiával kombinálja, amely minden vendég számára, szinte minden bőrproblémára látványos eredményt garantál.

Az IONO JET készülékkel való kezeléssel látványosan, természetesen megfiatalíthatjuk vendégünk arcát és dekoltázsát. A negatív ionokkal dúsított oxigén a márka életében igen jelentős múltra, és hatékony kezelésekre tekint vissza. Ionizált oxigénnel és magas nyomás segítségével szérumokat, peptideket, vitaminokat, őssejtet, különleges, új természetes hatóanyagokat juttatunk nagy mennyiségben a bőr mélyebb rétegeibe. Az indikációs terület széleskörű: a bőr detoxikálása, pórusösszehúzás, hidratálás, a szemhéj és a szem körüli ráncok speciális kezelése, teljes körű bőrfeszesítés, ránctalanítás, rozácea és irritált bőr kezelése, pigment-rendellenességek halványítása.

Hogyan zajlik a plazma kezelés?

A High Care® Cosmetics Iono Jet készülékével végzett plazma kezelésnél az oxigént a környezeti levegőből vonjuk ki és a készülék kezelő fejében elektromasszázzsal töltjük fel. Így keletkezik az ionizált, plazmával dúsított oxigén. A kezelés során az oxigén a negatív ionokat a hatóanyagokkal együtt közvetlenül a bőrsejtekhez szállítja.

Az arckezelésnek két nagyon fontos része van:

Az első lépés egy intenzív bőrmegújító peeling, amely növeli a bőr rugalmasságát, fokozza a kollagén és elasztin termelődést, csökkenti a tág pórusokat és a faggyútermelést. A peeling 20 perecig tart.

Az arckezelés második lépése a bőr problémáját veszi célba. Kezelni tudjuk a pigment foltokat, csökkenteni az aknés bőr gyulladásos állapotát, Lehetőség van intenzív arc-és dekoltázs feszesítésre, ráncfeltöltésre és mély hidratálásra is. Olyan anti aging kezelést, amelyet eddig még nem tapasztaltunk meg.

Azonnal látható, érezhető az eredmény: a bőrproblémák javulása, az bőrfiatalító hatás, a ráncok csökkenése.

A kezelés időtartama kb. 1 óra

Kinek nem javasolt a plazma kezelés?

Mivel az arckezeléshez negatívan ionizált oxigént, tiszta, a bőr problémáira irányuló szérumokat és magasnyomású levegőt használunk, ezért nincs ellenjavallata az arckezelésnek.

Mennyi idei tart az Iono Jet plazma kezelés hatása? – Már 1 alkalom után is akár 3 hétig érezzük a kezelés eredményét, hiszen a hatóanyaggal „depót” képezünk a bőrben. Komolyabb bőrproblémánál (aknés bőr, pigment foltok) ismétlő kezelésekre is szükség van.

A plazma kezelés előnyei:

  • egyedülálló eljárás,
  • már egy kezelés is látványos,
  • rövid a kezelési idő
  • a természetes összetevőknek köszönhetően nincs kontraindikáció, nincs

SONO HANDY® FACIAL

Hatóanyag bejuttatás magas szinten

Sonoforézis a lehető legmagasabb szinten

A Sono Handy, mint transzdermális rendszer lehetővé teszi a szonoforézist, azaz a kozmetikai hatóanyagok bejuttatását a bőrbe. Másodpercenkénti 1000000-s gyengéd rezgésével még a nagyobb méretű hatóanyag molekulákat is átjuttatja a bőr falán.

A High Care® cosmeceuticals-készítményei olyan különleges szérumok, ampullák, koncentrátumok, melyek speciális bőrproblémákra lettek kifejlesztve. Ezeknek a hatóanyagoknak a célzott bőrbejuttatását segíti az ultrahang. Ezt a kezelést a kívánt eredmény elérése érdekben szinte mindenhová beépítjük. A Sebo-Fluid ampullánkat minden egyes tisztító kezelésnél használjuk, hogy szabályozzuk a faggyúmirigy működést. Őssejt szérumunk is egyedülálló bőrfiatalító hatással rendelkezik. Egy kezelésen belül is komplex módon kombináljuk a különféle vitaminok hatásos bőrbejuttatását az ultrahanggal. Javasoljuk: a megfelelő szérumot használva, zsíros, száraz vagy károsodott bőrre, ráncokra, aknéra, hidratálásra, – alkalomszerű kezelésként és kúrában is.

Sonoforézis a legmagasabb minőségben!


DERMIO CARE® TOUCH SCREEN

O2 – Energetizáló kezelés

Egyszerű, gyorsan ható, életazonos energia

A szabadalmaztatott Dermio Care® Touch Screen arckezelés magas koncentrátumú negatív ionokkal működik, melyek az arc körül lévő levegő minőségét javítják. Az oxigénionok érintkezésbe kerülnek az arcbőrrel a búra alatt. Bőrtípustól függetlenül minden vendég számára láthatóan és észrevehetően hatékony ez a lazító jellegű kezelés.

A speciális búra alatt vendégeink tiszta, baktériumoktól, vírusoktól mentes (több millió szorosára ionizált), értékes levegőt, oxigént lélegeznek be.

A negatívan ionizált oxigén ionok elnyelődve a bőrben regenerálják, megfiatalítják sejtjeinket, fokozzák a vérkeringést, élettelivé varázsolják az arcot és a dekoltázst.

A kezeléssel speciális bőrproblémák is orvosolhatók, mint pl. az akne, rozácea, stresszes, gyulladásos bőrállapotok, stb.

Mindezeken felül pedig védelmet nyújt a bőr számára a káros környezeti hatásokkal szemben.

A Dermio Care® Touch Screen elengedhetetlen része bármely magas minőségű anti-aging kezelésnek, kúrának. Egy kezelés 30 percet vesz igénybe. Egy bőrregeneráló kúra keretein belül 10 kezelési alkalmat javaslunk.


BODY WRAPPING

Hatékony fóliás módszer a narancsbőr ellen

A bizonyítottan hatékony test-tekercselés, Body Wrapping eljárást sok-sok éve sikeresen használjuk a kozmetikában. A Weyergans High Care® Cosmetics cég továbbfejlesztette ezt a módszert és szabadalmaztatta annak speciális változatát. E kezelés az aromaterápia és kompresszió együttesén alapul. Az érintett területeken a bőrt először egy stimuláló anyaggal készítjük elő (pl. fahéjas krém), majd ezt követően egy hatékony fóliás módszerrel betekercseljük.

A Body Wrapping a jellemzően problémás területeken használatos: has, derék, combok, felkarok, csípő és vádlik. A kezelés optimális célja, hogy aktiváljuk a zsíranyagcserét, a keringést, a nyirokkeringést, hogy csökkentsük a test kerületét.

Előnyei:

  • eredményes, hatékony kezelés
  • szabadalmaztatott alkalmazási technika