Telefon

+36703611010

Nyitvatartás

Előzetes bejelentkezés alapján

Az anti-aging korunk egyik divatos szóhasználata. Kozmetikai cégek, termékeinek egész sora használja a kifejezést, ajánlanak bőrápolási sorozatokat, „csoda” kezeléseket. Így joggal tehetjük fel a kérdést, hogy létezik- e olyan módszer, ami megállíthatja az öregedést. A választ mindenki tudja: nem.

De akkor mit tehetünk? Hogyan őrizzük meg bőrünk egészségét, fiatalságát?

Tudatos bőrápolás – okos öregedés

A közösségi média óriási hatással van ránk: gyakran befolyásolja az öregedésről alkotott képünket. Túlzó elvárások saját magunkkal szemben, hiszen amit az online térben látunk, az a tökéletes 50-es, 60-as „anyukák” tökéletes bőrrel, ránctalanul. Amit valójában látunk: filterek, plasztikai beavatkozások, csodaszerek… De mindenki ezt akarja? Vagy ma már léteznek olyanok, akik nem ezt az utat akarják járni?

A Weyergans High Care® Cosmetics sok-sok éve kampányol a smart aging (az okos öregedés) mellett, amelynek lényege, hogy nem visszafordítani akarjuk a folyamatokat, hanem minden segítséget megadunk a bőrünknek kívülről és belülről, hogy minél tovább megőrizze egészségét, ragyogását. Ennek tükrében csakis kizárólag olyan gépi kezeléseket végzünk, amelyek ezt az elvet támogatják.

 • SPM vákuummasszázs: a köpölyözés és masszázs tradicionális technológiája innovatív köntösben.

• Dermio Top Head oxigénterápia, amelynek segítségével minden sejtünk megkapja a támogatást az értékes oxigénionoknak köszönhetően, bőrünk feszessége, rugalmasága javul.

• IONO-JET plazmakezelés: negatívan ionizált oxigén jelenlétében magas nyomással értékes növényi hatóanyagokat, vitaminokat, peptideket porlasztunk a bőrbe. A kezelés hatására az elhalt sejtek lebontása gyorsabbá válik, a bőrsejtek termelődése felgyorsul, egészségesebb, fiatalosabb bőrkép az eredmény.

SONO HANDY® : Hatóanyagok bejuttatása a bőrbe kiváló hatékonysággal történik. A sonoforézis hatásán kívül az US Handy-nek masszázs hatása is van mélyen a bőrben és az izmokban, köszönhetően a mikrorezgéseknek. Ez a mikromasszázs javítja a vérkeringést és a nyirokáramlást, így hozzájárul a sejtek anyagcseréjének aktiválásához és a pH-érték emelkedéséhez. A gép ultrahangkezelései hozzájárulnak a szövet rugalmasságának (kollagén szintézis) fokozásához is. A pH-érték elmozdítása révén az ultrahang pozitív hatással van az aknéra is. A kezelés minden olyan vendég számára alkalmas, akik az öregedésgátlás, valamint az arc, nyak és dekoltázs regenerációjával kapcsolatban a gyors, azonnal látható és tartós eredmények iránt érdeklődik.

 A körültekintően megválasztott kozmetikai kezelések mellett a napi rutin gondos összeállítása is elengedhetetlenül szükséges. Az otthonápoló kozmetikumaink (krémek, elixírek) jól megválasztott hatóanyagai látványosan lassítják a bőröregedést.

A napi rutinban milyen termékek, hatóanyagok a legfontosabbak?

Fényvédelem: a bőrápolás napjaink legfontosabb lépése. Bőrünk öregedéséért a káros napsugarak nagyban felelősek.

Hidratálás: minden bőrtípusnál, minden életkorban nagyon fontos, hogy jó minőségű hidratáló krémet válasszunk, és hialuronsavat vagy poliglutamin savat tartalmazó elixírt, szérumot, melyek használatával megelőzhetjük a vízvesztést, ami kiszáradáshoz, érzékenységhez vezethet.

Antioxidánsok, peptidek, anti pollution termékek:

Az antioxidánsok segítenek a szabadgyökök elleni védekezésben, így védik a bőrt a korai öregedéstől. A peptidek a kozmetikumok csodafegyverei, nagyon mélyen bejutnak a bőrbe, célzottan a bőrsejtekhez, javítják a kollagén termelődést, feszesítik a bőrt. A Weyergans High Care® exkluzív anti-aging termékei a peptid összetevőkre nagy hangsúlyt fektetnek.

AHA savak – Kémiai hámlasztás:

A High Care® Cosmetics sokféle kémiai hámlasztóval dolgozik. A kabinban használt AHA savak mellett nagyon jó választás az otthon használatos gyümölcssav komplexet tartalmazó krémmaszk, vagy a legújabb, lassan felszívódó mandulasavas elixír, amely kíméletesen, de ugyanakkor nagyon eredményesen fejti ki a hatását a bőr öregedési folyamatának lassításában.

Retinol:

A High Care® Cosmetics retinil-palmitátot alkalmaz, ez az összetevő biztosan bejut a bőrbe és ott alakul át retinollá. A retinol smart agingre gyakorolt hatása rendkívül jelentős: felveszi a harcot a pigmentfoltokkal, megújítja, regenerálja a bőrsejteket.

Egy hónapos otthoni használat után látványos bőrfiatalodást tapasztalunk. És ha öregedésről, annak lassításáról beszélünk, akkor az életmódról sem szabad megfeledkezni.

   • Az egészséges táplálkozás jelentősége megkérdőjelezhetetlen. A megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztásnak szerepe ugyanis nagyon fontos.

   • Fogyasszunk Collamint. A Weyergans High Care® Cosmetics folyékony kollagén étrend-kiegészítője radikálisan erősíti a meggyengült kötőszövetet. Erősíti a gyenge csontokat, megakadályozza a csontritkulás kialakulását. Magas minőségű aminosav koktélt tartalmaz, amely a fogyasztás eredményeként pótolja ezen építőanyagok hiányát. Három hetet követően láthatóan változik a bőr feszessége, javul a narancsbőr állapota, gyorsabban nő a haj egészségesebbé válik a köröm. Javul az izületek állapota.

• A mozgás az élettani folyamataink működéséhez elengedhetetlen. A szabad levegőn való tartózkodást se felejtsük el. Olyan mozgásformát válasszunk és végezzünk, amelyben örömünket találjuk.

• A pihentető alvás szerepe is lényeges tényező ahhoz, hogy lassabban öregedjünk.

 Most már tudjuk a receptet. Nem is olyan nehéz. Egészséges életmód! Ha tükörbe nézünk, fogadjuk el, hogy éveink számának növekedésével bőrünk is évről évre változik picit, de sokkal lassabban, ha van egy jó kozmetikusunk, aki a holisztikus szemléletű kozmetika híve, ha időnként kényeztetjük magunkat.

Ajánlott cikkek