Telefon

+36703611010

Nyitvatartás

Előzetes bejelentkezés alapján

NYERJ EGY ARCKEZELÉST!

Játékszabályzat

A nyereményjáték (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője és lebonyolítója a High Care Siófok Kozmetika tulajdonosa Redele Melinda, továbbiakban: ”Szervező”. A Játék időtartama alatt a játékszabályzat hozzáférhető minden játékos számára a www.highcaresiofok.hu weboldalán.

Hogyan lehet játszani?

Játék az alábbi közösségi oldalaimon kerül megrendezésre:

Facebook: High Care Kozmetika Siófok

Instagram: highcaresiofok

Játékba kerüléshez az alábbi három feltételt szükséges teljesíteni:

  1. feltétel: A játék időtartama alatt a játékos követi az oldalam.
  2. feltétel: A játékos kedveli a nyereményjátékot meghirdető posztot.
  3. feltétel: A játékos kommentben megjelöli két ismerősét, akiket még érdekelheti a játék.

Tehát játék két helyen a Facebook és Instagram oldalamon is fut. Aki mind a két helyen játszik nagyobb eséllyel indul, mivel kétszer fog szerepelni a listán. Egy ember többször is játszhat, amennyiben két másik ismerősét jelöli meg a hozzászólásnál.

A nyeremény

Nyeremény: A nyertes által kiválasztott arckezelés -bőrtípusának és bőrállapotának megfelelően-, amelyet ingyen igénybe vehet a siófoki High Care Kozmetikában.  

A nyertes az arckezelést 2023.10.31-ig veheti igénybe előre egyeztetett időpontban. Amennyiben a nyertes 2023.10.31-ig nem veszi igénybe az arckezelést úgy a nyertes nyereménytől elesik.

A nyeremény nem átruházható.

Ki lesz a nyertes?

A játék időtartama alatt a Játék bejegyzésében hozzászólást író felhasználók között sorsolok ki 1 fő nyertest.

A sorsolásban a játékosnak a „Hogyan lehet játszani?” pontban felsorolt mindhárom feltételnek kell megfelelnie.  

Részvételi feltételek:

A játékban kizárólag 18. életévét betöltött természetes személy (továbbiakban: ”Játékos”) vehet részt. Amennyiben a Játékos a szavazás napján a 18. életévét még nem töltötte be, kizárólag a törvényes képviselőjének (pl. szülő, gyám) hozzájárulásával vehet részt a Játékban, illetve adhatja meg adatait.

Egy játékos többször is küldhet linket kommentben amennyiben más személyeket nevez meg az újabb kommentben.

A játékban való részvétellel minden Játékos elfogadja, hogy ha nyer, akkor helyezését és Facebook/Instagram user nevét a Szervező nyilvánosságra hozhatja. A Játékosok elfogadják, hogy a játékhoz való hozzászólást a Szervező saját honlapján és saját fórumain megjelentetheti és időkorlátozás nélkül tárolhatja. Ezért a Játékos külön díjazásban nem részesül. 

Kérem, hogy csak jogilag, morálisan, szóhasználat és közerkölcs alapján elfogadható jelentkezéseket küldjetek be. A Szervező fenntartja a jogot valamennyi, saját belátása szerint nem elfogadható megjegyzés törlésére, és ezzel a hozzászólás játékból való kizárására. 

A Játékból a Szervező kizárhatja azokat a Játékosokat és hozzászólásaikat is, akik a Szervező elbírálása szerint vagy a nyereményjáték szellemével ellentétesen vesznek részt a játékban, vagy viselkedésükkel megfosztják a nyerési esélytől a tisztességesen játszó többi résztvevőt.

A játék időtartama:

A játék időtartama: 2023. április 3-tól 2023. április 10. éjfélig

Sorsolás: 2023. április 11-én 11:00

Eredményhirdetés: A nyertes nevét a Facebook és Instagram poszt alatt kommentben és a weboldalamon teszem közzé, sorsolást követő 48 órán belül. Ezért figyeld az oldalt, hogy elsőként szerezz tudomást róla.

A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja. Amennyiben a Játékos jelen részvételi szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, akkor a Játékban nem jogosult részt venni.

További információ:

A szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra.

Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

A játék teljes mértékben a sajátom. A játékot a Facebook, az Instagram, a Weyergans, High Care Cosmetics semmilyen módon nem szponzorálta, nem támogatja, nem kezeli.

Ajánlott cikkek